Móda Ženy Koleno Topánky Serpentíny Overheight Boot Zip 2023New Jazdecké Topánky Žena Jeseň Zima Dlho Botičky Mujer Veľkosť 34-43

(0)
Dostupnosť:Na sklade
€59.48 €36.87

Farba:

☆Upozorňujeme, že veľkosť chyba bude 1-3mm, pretože ručne.ak vaše nohy sú úzke a tenké,prosím, zvoľte menšiu veľkosť, jeden ako zvyčajne, veľkosť,; ak vaše nohy sú tuku a široký,prosím, vybrať si väčšiu veľkosť jedného, než je obvyklé. 2.Naša veľkosť je štandardná veľkosť,prosím, zvoľte svoj normálnej veľkosti.ak máte akékoľvek veľkosť problém,Prosím, kontaktujte ma pred objednávke.

Q1:Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?Pre veľkoobchod ,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo .Pre drop shipping ,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a wonrsquot opustiť informácie o nás, ak yoursquod chceli.Q2:Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en(skopírovať do prehliadača otvoriť) Q3:Čo mám robiť, keď nákup ochrany čas uteká?Ak váš nákup ochrany je čas beží von .kontaktujte nás a pomôžeme vám vynaložiť to.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet .

Ako v procese tvorby naša obuv je lepidlo, Tam bude trochu lepidla na topánky,Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo,ale to si nebol na 100% vyhnúť,venujte Prosím pozornosť. 2、trochu závit na topánky je bežným javom,najmä pre topánky.Nebude to mať vplyv na kvalitu .Ak si mysli, že veľmi veľa,prosím, dvojité myslíte, že pred uskutočnením objednávky. 3、Budeme kontrolovať veľkosť starostlivo pre vás po vašej objednávke.Ale ako veľkosť je založené na rôzne nohy, tvar,šírku a dĺžku.Je veľmi ťažké pre nás zárukou veľkosť bude 100% fit.Musíte na seba vziať riziko,Vďaka.

Značky: pánske topánky gotický, gotický topánky dámske, kitty gotický topánky, prešívané topánky ženy, dámske biele topánky, dámske topánky zhromažďuje, dievča gotický topánky, nike dámske topánky, dámske topánky ugg, dámske topánky conboy.

Päty Typ Kliny
CN Sečuan
Vrchný Materiál PU
Prst Tvar Ukázal Prst
Stielka Materiál Krátke Plyšové
Výška Podpätku 10 cm
Boot Typ Základné
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Boot Výška ČLENOK
Výška Plošiny 0-3 cm
Názov Značky BOLSACHY
Číslo Modelu WX872
Vzor Typ Pevné
Obkladový Materiál Krátke Plyšové
Oddelenie Meno Dospelý
Módny Prvok šitie
farba Biela hnedá modrá
is_handmade Áno
Materiál Podrážka Gumené
Sezóna Zimné
Hriadeľ Materiál PU
S Platformy Áno
Veľkosť 34-43
Uzavretie Typ ZIP
Položka Druh topánky
Štýl voľný čas
Pôvod Kontinentálna Čína

0 Recenzie

Pridať recenziu