Drez Povodí Veľkých Inštalatérske Kľúča Krátke Rukoväť Otvorenie Kľúč Prenosný Multifunkčný Kohútik Tlačidlo Potrubia Oprava Nástroj Hliníka

(1)
Dostupnosť:Na sklade
€0.01

Farba:

Popis:

Krátka rukoväť: Tento druh inštalatérske kľúča je vhodný na opracovanie a opravovanie v úzkych miestach, môžete držať pevne a jednoducho, aby vaša práca jednoduchšia.

Nastaviteľné: upevňovaciu šírka kľúč je asi 6-75mm, vhodný pre väčšinu rúry a rúrky, vhodný pre kuchyňu a kúpeľňu opravu, môžete si ich objednať podľa potreby.

Široké využitie: Tento kľúč je vhodný pre kúpeľni vaňa, umývadlo, drez, trubice s hlavicou a iní, a veľké otvorenie pomáha odstráňte skrutku a maticu rýchlo.

Spoľahlivé: Vyrobené z hliníkovej zliatiny materiálu, tento kľúč môže byť použitý na dlhú dobu, pretože to je robustný a odolný, nie je ľahké byť zlomené alebo poškodené.

Bezpečnosti: Tento strane kľúča pracuje s veľkým kontaktmi, môže to upevnite veci, pevne a pevne, môžete ho použiť bez obáv toľko sklzu, nie je ľahké robiť ťažkosti pre vás.

Špecifikácia:

Materiál: hliníková zliatina.

Farba: strieborná.

Veľkosť: cca. 230*30 mm/9.06x1.18 palcov.

Vedúci hrúbka: cca. 10 MM/0.39 palec.

Svorka hĺbka: cca. 70 MM/2.76 palec.

Svorka šírka: cca. 6-75MM/0.24-2.95 cm.

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby mierne odchýlky na meranie údajov a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Balenie Obsahuje:

1 Kus Inštalatérske Kľúča.

Balenie zoznam

.

Značky: inšpiroval pneumatické nástroje, kľúč 51mm, kegco kohútik kľúča, digitálny račňový uťahovák, malé batérie kľúča, nastaviteľné hliníkové kľúča f, mibaha kľúče od auta, trubice kľúč maticový kľúč, dievča foto súťaž prívesky, dieťa prenosné meniča umelé rastliny.

Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky HabWred
Materiál Zliatiny
Druh Nastaviteľný Kľúč
Funkcie Multifunkčné

1 Recenzie

  1. img

    Anonymous - 2022-11-22

    Rýchlo a dokonca aj veľmi rýchlo a podľa opisu dostala som objednávku. Odporúčame

Pridať recenziu