Ženského Panvového Dna Svaly Posilňovať A Zadok Zdvíhacie Popôrodná Opravy Panvových Svalov Panvového Dna Vzdelávacie Zariadenia

(1)
Dostupnosť:Na sklade
€9.36

Farba:

Odrážky:

1,Rôzne Funkcie: panvového dna svaly vzdelávacie zariadenia pomáha pri zmene polohy panvy, posilňuje pevnosť svalov panvového dna, plne aktivuje sedacích svalov, a vlaky boky počas chôdze.

2,Viacnásobné Použitie: Tento malý stehna master môže vykonávať stehná, ramená, hrudník, chrbát a zadok.Je ľahko ovládateľný a vhodný pre rôzne pohyby rôznych častí tela.To je najviac vhodný na chudnutie, stehna, orezávanie, späť na formovaní a uplatňovaní nohy a ruky.Vhodné pre všetky fitness úroveň ľudí, ktorí chcú vykonávať.

3,Tvarovanie Perfektný Zadok: panvového dna svaly tréningové zariadenie je vhodné pre ženy, ktoré majú len pôrode dieťa/ploché boky/práca sedavý/popôrodná matky/sedavý spôsob sedenia/tuk na stehnách alebo starať o ploché bedrá.Nie je potrebné do stravy, panvové svalovej exerciser môže účinne tvar ženského zadku, aby ste mať čarovný obrázok, a aby nás mladšie a krajšie.

4,Jednoduché Použitie a Vykonávať: 2-3 sady školenia za deň.Utiahnite svaly panvového dna do 30 dní.Stehná výkon zariadenia je vyrobené z ABS+silikónové.Stehná toner má dobré mäkkosť, anti-vibračná a anti-šmyk, silnú odolnosť voči tlaku, pohodlné, praktické a trvanlivé.

5,Zabezpečenie Kvality: spokojnosť Zákazníka je vždy našou prioritou.Ak ste nespokojní so svojím hip tréner, prosím, kontaktujte nás najskôr, sľubujeme správne v čase.

Špecifikácia:

Názov: Panvového dna Svaly vzdelávacie Zariadenia

Materiál: ABS+mäkkej gumy

Veľkosť: cca 18*21 cm/7.09*8.27 v

Rozsah použitia: zadok, nohy

Funkcia: zmluvy svaly panvového dna a utiahnite privátne časti.Aktivujte gluteal svaly a ukázať malý zadok.Utiahnite stehná a zbavte sa celulitídy.

Balenie Zoznam:

Panvového dna Svaly vzdelávacie Zariadenia*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Značky: panvového dna posilnenie svalov, squat rack prílohu, exerciser, Príslušenstvo, posilňovacia, posilňovanie panvového dna prístrojom.

názov Panvového Dna Svaly Vzdelávacie Zariadenia
Veľkosť about 18*21cm/7.09*8.27in
Materiál ABS+mäkkej gumy
Názov Značky MOONBIFFY
Rozsah pôsobnosti Zadok, Nohy
Pôvod Kontinentálna Čína
Platné Fitness Vybavenie Fitness Cesta

1 Recenzie

  1. img

    Anonymous - 2022-12-02

    Veľmi dobrý produkt! Účinná pre svaly, ktoré sú ťažké trénovať s svalový tréning. Používame v rodine.

Pridať recenziu