Prenosná Ultra Ostré Nožnice Na Nechty Nehrdzavejúcej Ocele Široké Čeľuste Otvorenie Proti Striekajúcej Necht Frézy Nástroje Na Manikúru Nechtov Zastrihávač

(1)
Dostupnosť:Na sklade
€2.27 €1.27

Farba:

ŠPECIFIKÁCIE

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: Strieborná

Hmotnosť: 40g

Veľkosť produktu: 9x1.6typ/ 3.5x0.6inches

Široké Čeľuste Otvorenie: 0.4 palcov

Balenie Obsahuje: 1x Prenosný Ultra Ostré Nožnice na Nechty

Hľadáte právo klieštiky na nechty pre vaše hrubé žlté nechty na rukách a nohách?

Tento Prenosný Ultra Ostré Nail Clipper je práve to, čo hľadáte.

Funguje to perfektne na tieto tvrdé, hrubé klince, a pomáha vám udržiavať starostlivosti a návyky správnej hygieny z pohodlia vášho domova.

HLAVNÉ FUNKCIE

▷ [Ultra Ostré Zakrivené Rezné Hrany]

Ultra ostré dvojité zakrivené rezné hrany sú schopní znížiť hrubé nechty ľahko a hladko, ktoré môžu zabrániť nechtov rozdelenie, zarastaniu nechtov.To je dosť ostrý rez drôty a tyčinky ľahko.

▷ [Anti-Striekajúcej Dizajn]

S nechty catcher, ktoré môžu automaticky zhromažďovať nechty.Nemusíte sa starať o nechty, odpadu striekajúcej všade, keď ho používate na posteľ alebo gauč, ktoré bude mať váš dom čistiť po strihanie nechtov.

▷ [Široké Čeľuste Otvorenie]

Ostré hrany so 0.4" široký otvor, ktorý môže ľahko znížiť hrubé nechty.To je snaha savingfingernail & necht clipper, ktorý má dlhé silu zbraní, ktoré vám poskytuje čistý rez.

▷[Viac Využíva]

Tento profesionálny nail clipper môžu byť použité v manikúra salóny, necht salon, ako aj doma, pre mužov, ženy, seniori, dokonca aj domáce zvieratá.Je to skvelý darček pre rodinu a priateľov!

▷ [Odolné a Robustné]

Vyrobené z odolného nehrdzavejúcej ocele, je robustnej a nikdy hrdzu, môže trvať dlhú životnosť.Jeho self-locking dizajn je ľahko otvoriť a zatvoriť, a vhodné, aby sa všade s vami.

Značky: chĺpky nožnice, fals nechty clipper, korektor zarastaniu necht, jame professional hair clipper, bezpečné elektrické nail clipper, vianoce cookie cutter, zinni strojčekov na strihanie vlasov, , clipper zastrihávač, boho cookie frézy, sľuda zlatý klinec.

TYPE2 dvakrát zakrivené špici
Aplikácia Prst, Prst
TYPE1 Automatické uloženie nechtov, odpadu
Veľkosť 1 pcs
Názov Značky DAYFULI
Číslo Modelu nail clipper
TYPE3 Zliatiny zinku uchopenie dizajn
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Počet Kusov Jedna Jednotka
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Druh Clipper & Zastrihávač

1 Recenzie

  1. img

    Anonymous - 2022-10-23

    FUNGUJE DOBRE

Pridať recenziu